FUNNET KJÆRLIGHETEN: Sommerhytta-Christine avslører at hun har fått seg kjæreste. Her er hun avbildet med Sommerhytta-partneren og bestevennen Adrian Middelthon.
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Sommerhytta-Christine avslører at hun har fått seg kjæreste. Her er hun avbildet med Sommerhytta-partneren og bestevennen Adrian Middelthon. Foto: Espen Solli / TV 2

Sommerhytta-Christine bekrefter kjæreste

Christine Kirkhorn (26) møtte kjæresten dagen etter Sommerhytta-finalen.

Askerjenta Christine Kirkhorn ble et kjent ansikt i våres da hun deltok i Sommerhytta sammen med bestevennen Adrian Middelthon (25).

Venneparet, som møtte hverandre på eiendomsmeglerstudiet på BI, fikk spørsmål om de var mer enn bare venner da TV-programmet rullet over skjermen, noe de avkreftet. De var begge single.

Dette får Sommerhytta-Christine til å hisse seg opp: – Ikke så mye som gjør meg sintere

Fått kjæreste

Nå har Kirkhorn imidlertid funnet kjærligheten med grimstadværingen Øystein Andre Pettersen.

Overfor TV 2 røper 26-åringen at hun møtte sin utkårede dagen etter Sommerhytta-finalen i fjor sommer.

– Etter Sommerhytta-finalen dro jeg rett til Grimstad for å møte vennegjengen. Jeg ville rekke å ha litt sommerferie før jobbstart. Jeg møtte Øystein via felles venner den kvelden og vi fikk en god tone fra første stund. Siden da har det vært oss.

KJÆRESTER: Sommerhytta-deltakeren Christine Kirkhorn avslører at hun har funnet lykken med Øystein Andre Pettersen.
KJÆRESTER: Sommerhytta-deltakeren Christine Kirkhorn avslører at hun har funnet lykken med Øystein Andre Pettersen. Foto: Privat

– Snill og omsorgsfull

Kirkhorn forteller at hun og Pettersen definerte seg som et kjærestepar først denne våren. Eiendomsmegleren er full av lovord om partneren.

– Jeg er veldig fornøyd og glad for å ha funnet en så fin kjæreste som jeg har så mye til felles med. Vi har mange like interesser, samme verdier og mange felles venner som jeg synes er en stor bonus, deler hun til TV 2, og fortsetter:

Avslører en stor hemmelighet i Sommerhytta

– Han er veldig snill og omsorgsfull, morsom og omgjengelig. Det er lett å ha han med til både familie og venner. Og så er han kjekk da.

Relatert