KJENT FJES: Jan Thomas har vært i rampelyset i flere år, og har vunnet flere TV-priser. Foto: Tore Meek / NTB
KJENT FJES: Jan Thomas har vært i rampelyset i flere år, og har vunnet flere TV-priser. Foto: Tore Meek / NTB

Ned én million i lønn, men depper ikke: – Veldig fornøyd

Jan Thomas (54) hadde lavere inntekter og lønn i 2020 enn året før, gjennom selskapet JT Media. Økonomien fremstår likevel som svært solid.

I et av Jan Thomas sine selskaper, JT Media, har han gått fra å ha lønnskostnader på rundt 3,5 millioner kroner i 2019, til rundt 2,5 millioner kroner i 2020.

Det er 54-åringen som eier alle aksjene i selskapet, og det er kun oppført ett årsverk.

Selskapet hadde også et høyere inntektsgrunnlag i 2019, med inntekter på rundt 6,2 millioner kroner i 2019 og i overkant av 5,5 millioner kroner i 2020.

Lavere lønn – bedre bunnlinje

Ifølge Brønnøysundsregisteret er formålet med JT Media tjenester som er tilknyttet underholdningsvirksomhet og TV-produksjon, samt oppdrag innen frisør, mote- og stylingbransjen.

Selskapet hadde lavere driftskostnader og varekostnader i 2020 enn i 2019. Sammen med lavere lønnskostnader betyr dette et stort overskudd for selskapet i 2020.

I 2019 hadde selskapet et årsresultat på rundt 621.000 kroner. I 2020 har årsresultatet økt til over en million kroner.

God kveld Norge har kontaktet Jan Thomas sitt management og fortalt hvilke tall vi tar utganspunkt i. Han ønsker ikke å kommentere regnskapet, utover at han er veldig fornøyd med 2020.

Flere selskap

Kjendisstylist Jan Thomas har flere andre selskap, deriblant JTC og Jan Thomas Studio.

Det er kun årsregnskapet til selskapet JT Media som nylig ble levert til Brønnøysundsregisteret. De andre regnskapene er ikke offentliggjort enda.

Det er derfor viktig å presisere at Jan Thomas potensielt sett kan ta ut lønn og utbytte fra flere selskaper, som ikke nevnes i denne artikkelen.

En mer fullstendig inntektsoversikt kommer ikke før i vinter, når skattelistene offentliggjøres.

Relatert