ISOLASJON: Hertuginne Kate har satt seg selv i isolasjon etter å ha vært i kontakt med en person med korona.
ISOLASJON: Hertuginne Kate har satt seg selv i isolasjon etter å ha vært i kontakt med en person med korona. Foto: Åserud, Lise

Hertuginne Kate i isolasjon

GOD KVELD NORGE (TV 2): Hertuginne Kate har vært i kontakt med en koronasmittet person.

Hertuginne Kate (39) har satt seg selv i isolasjon etter å ha vært i kontakt med en person som har testet positivt for covid-19. Det skriver Sky News mandag.

– Hennes kongelige høyhet har ingen symptomer, men følger alle de gjeldene retningslinjene fra myndighetene og sitter i isolasjon hjemme, forteller en talsperson ved Kensington Palace til Sky News.

Kates siste offentlige event var da hun så en tenniskamp på Wimbledon på fredag, og hun satt da ved siden av den britiske tennisspilleren Tim Henman.

Nettstedet opplyser om at hertuginnen skulle mandag ha deltatt på en gudstjeneste i St. Paul-katedralen, i tillegg til å arrangere et te-selskap på Buckingham Palace.

Hertuginne Kate og ektemannen prins William (39) fikk begge sin første vaksinedose i mai.

– I går fikk jeg min første dose av koronavaksinen på Londons vitenskapsmuseum. Jeg er virkelig takknemlig for alle som spiller en rolle i dette. Takk for alt dere gjør, skrev hun på Instagram etter å ha mottatt vaksinen.

I fjor ble prins William smittet av korona. Prinsen ble behandlet av leger tilhørende kongehuset og isolerte seg i hjemmet Anmer Hall i Norfolk. Han ble smittet dager etter at hans far fikk påvist virussykdommen.

Relatert