Drama i foreldregruppa: Mamma Rabiot rasende på familiene til Pogba og Mbappé

Tapet for Sveits skal ha utløst massiv frustrasjon hos Veronique Rabiot. Sikkerhetsansvarlige måtte roe ned gemyttene.

Det endte med sjokkexit for Frankrike i EM da Sveits vant straffesparkkonkurransen i EM. De regjerende verdensmesterne var den store favoritten til å gå til topps i mesterskapet.

Tapet skal ha skapt frustrasjon hos flere enn bare spillerne.

SINNA: Veronique Rabiot var ikke fornøyd med Pogba og Mbappés prestasjoner mot Sveits
SINNA: Veronique Rabiot var ikke fornøyd med Pogba og Mbappés prestasjoner mot Sveits Foto: FRANCK FIFE

Ifølge flere medier, deriblant RMC Sport, skal moren til Adrien Rabiot, Veronique Rabiot, havnet i en krangel med familiene til Paul Pogba og Kylian Mbappé.

Opphetet diskusjon

Pogba har blitt hyllet for prestasjonene under EM, og scoret et vakkert mål i åttedelsfinalen. Samtidig mistet han ballen i forkant av 3-3-målet. Mbappé ble syndebukken da han bommet på det avgjørende straffesparket.

Mamma Rabiot skal ha kommet med heftige kommentarer til familiene. Hun skal ha spurt hvordan Pogba klarte å rote bort ballen.

Etterpå gikk hun opp til Mbappés far, og fortalt ham at sønnen måtte bli mindre arrogant, der hun kom med provoserende utsagn med en sint tone.

Også moren til Mbappé, Fayza Lamari, fikk gjennomgå, der Veronique Rabiot skal ha kommet i en opphetet diskusjon.

Måtte roes ned

Alt i alt skal Veronique ha brukt 20 minutter på å klage på de andre foreldrene. De skal Frankrike-spillerne skal ha vært i sjokk over den aggressive oppførselen etter tapet.

Ifølge rapportene skal Pogbas leir uttrykt misnøye med et par feil Rabiot gjorde tidlig i kampen. Det skal ha eskalert etter kampen da Veronique Rabiot ble sinna.

Det hele endte med at sikkerhetsansvarlige på stadion i Bucuresti grep inn og ba Team Pogba om å roe seg ned.

Relatert