Dette tok Ulrikke Brandstorp med seg fra Kompani Lauritzen

HALDEN (TV 2): Artisten hadde en lærerik tid under Kompani Lauritzen-perioden.

Allsang på grensen markerer sitt 15-årsjubileum i år, og denne sommeren er det blant andre Ulrikke Brandstorp (25) som underholder publikum i hjertet av Halden.

I forbindelse med premieresendingen av Allsang på grensen møter TV 2 Brandstorp utenfor murene til sjarmerende og historierike Fredriksten festning.

UNDERHOLDT: Sanger Ulrikke Brandstorp fyrte løs med flere låter under Allsang på grensen torsdag.
UNDERHOLDT: Sanger Ulrikke Brandstorp fyrte løs med flere låter under Allsang på grensen torsdag. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Sangeren og musikalartisten har gledet seg stort til å inntre Allsang-scenen.

– Allsang på grensen er noe av det fineste jeg vet å være med på. Det er så fantastiske mennesker som jobber her – de frivillige òg. Alt er litt som å komme hjem, så jeg synes det er så stas å få være med sommer etter sommer. Det er helt fantastisk.

Se video av intervjuet øverst i saken.

– Elsker jobben

Den sprudlende sarpsborgjenta har hatt mye å henge fingrene i til tross for pandemien. I fjor gikk hun seirende ut av Melodi Grand Prix og Maskorama. Sangeren rakk også å medvirke i TV 2-programmet Kompani Lauritzen. Om to måneder er hun å se i rollen som Sophie i Mamma Mia på Folketeateret.

På spørsmål om hvordan hun takler det høye tempoet, smiler artisten lurt.

– Når man har mye å gjøre, så er det jo på en måte stressende, men likevel så elsker jeg jobben min. Så det gjør at man takler det på en måte, enn hvis man gjør noe man ikke har lyst til. Men jeg klarer jo ikke å si nei, så så gøy synes jeg det er, forteller hun.

Videre berømmer sangeren kjæresten Oskar Nordberg for all støtte og omsorg underveis.

– Jeg har en veldig tålmodig og snill kjæreste som hjelper til så godt han kan og som gjør det mulig. Og ikke minst en snill manager, som minner meg på mye, sier hun lattermildt, og sender et sideblikk til manageren Christoffer Gunnestad.

Gode vennskap

Når Brandstorp ser tilbake på Kompani Lauritzen-deltakelsen, minnes hun det gode fellesskapet og lagånden på Setnesmoen, hvor programmet ble spilt inn høsten 2020. I ettertid har hun fått flere gode vennskap.

– På en måte var vi litt heldige og uheldige med at vi fikk spille inn Kompani Lauritzen under korona fordi der inne var det fantastisk å komme til en kohort, hvor man kunne være nære, men det har vært vanskelig å treffes i ettertid, forteller hun.

ALLSANG: Ulrikke Brandstorp sang låten «Fångad av en stormvind» sammen med Kompani-vennene under Allsang på grensen torsdag.
ALLSANG: Ulrikke Brandstorp sang låten «Fångad av en stormvind» sammen med Kompani-vennene under Allsang på grensen torsdag. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Sangstjernen har jevnlig kontakt med de andre Kompani-rekruttene over sosiale medier.

– Nå begynner det heldigvis å åpne litt igjen, så man har mulighet til å treffes iblant. Det er en fantastisk gjeng. En gjeng som overrasket meg på så mange måter, og de var bare fine folk, så jeg følte meg veldig heldig med de jeg fikk dele oppholdet med, roser hun, og legger til:

– Det er så godt å treffe de her igjen – noen av dem. Det er som å se søsken du ikke har sett på en stund, sier hun, og refererer til Kompani-kollegaene Morten Hegseth (35), Siri Nilminie Avlesen-Østli (37) og Margrethe Røed (44) som synger «Fångad av en stormvind» sammen med henne under Allsang-sendingen.

– Leve i nuet

I tillegg til vennskap ga også Kompani Lauritzen-medvirkningen andre perspektiver på livet.

– Jeg prøver kanskje å være litt mer til stede i tingene jeg gjør, for der inne har man jo ikke telefon. Så det tror jeg jeg kanskje prøver å passe på når jeg er med folk – leve i nuet – å legge vekk telefonen for å få med meg samtalene og det som skjer, forteller Brandstorp.

26-åringen beskriver seg selv som en minifenrik av natur, og innrømmer at hun hadde visse, rigide vaner før TV-programmet. For eksempel er hun påpasselig med å sortere klærne sine.

Se Allsang på grensen torsdager klokken 21.40 på TV 2 eller TV 2 Play

Relatert