Stor test av spareribs – dette er kokkenes favoritter
TV 2 HJELPER DEG: Med kjølebagen full av spennende grillmat lot vi to kjøkkensjefer prøve seg på fem forskjellige ferdigvarianter av marinerte svineribbein.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
I dagligvarekjempenes grillmatkataloger finner du flere ulike varianter av spareribs, altså svineribbein med kjøttet som ligger rundt.Matretten assosieres gjerne med amerikansk barbecue, men er slettes ikke uvanlig å finne på norske grillfester.Med et utvalg av tilsynelatende like produkter til ulik pris kommer behovet for en smakstest, og vi har derfor huket tak i to krydderglade kokker.- Det skal smake mye, det skal smake godt, være saftig, og oppleves som en fryd i mun
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert