BLE FORELDRE: Caroline Wozniacki og ektemannen David Lee.
BLE FORELDRE: Caroline Wozniacki og ektemannen David Lee. Foto: Kim Hong-ji

Bildet av tennisprofilen vekker oppsikt: – Hvordan kan du fremdeles ha magemuskler?

Danskenes tennisyngling Caroline Wozniacki røpet for noen dager siden at hun og ektemannen David Lee var blitt foreldre for første gang. Nå får et bilde av Wozniacki stor oppmerksomhet i Danmark.

Caroline Wozniacki (30) var i verdenstoppen i tennis i 14 år, og sikret seg 30 WTA-titler og lå 71 uker i strekk som nummer én i verden.

Nå har Danmarks tennisprofil startet et nytt kapittel i livet. På Instagram har hun publisert et bilde fra sin nye hverdag som mor, og bildet har fått stor oppmerksomhet.

– Nye rutiner, skriver Caroline Wozniacki, og har lagt ut et bilde der hun iført treningsdress triller datteren Olivia i vognen.

Wozniacki fødte den 11. juni i sommer, og la ut bildet ti dager etter fødselen. Grunnen til at mange har kommentert og delt bilde, og at det også har fått oppmerksomhet i Danmarks største medier som blant annet B.T, er at hun tilsynelatende ser ut til å være i toppform såpass kort tid etter fødselen.

– Jeg kan jo ikke ha mer med deg å gjøre, spøker venninnen Nicole Gibbs, som langt fra er den eneste som har latt seg imponere.

– Var du noensinne gravid, spøker en annen?

– Hvordan kan du fremdeles ha magemuskler, lurer en annen på.

– Hvordan kan du se så godt ut ti dager etter at du har født, kommenterer en annen under bildet.

Caroline Wozniacki giftet seg med David Lee i italienske Toscana i juni 2019. Han er amerikaner og tidligere NBA-spiller.

Wozniacki la opp sin tenniskarriere etter Australian Open i 2020 i en alder av 29 år – turneringen hun sikret seg sin første Grand Slam-tittel i i 2018.

Relatert