MÅ TREKKE SEG: Natt til lørdag måtte den norske golfspilleren trekke seg fra US Open.
MÅ TREKKE SEG: Natt til lørdag måtte den norske golfspilleren trekke seg fra US Open. Foto: Michael Madrid/Reuters

Hovland trekker seg fra US Open

Golfspilleren måtte trekke seg fra den prestisjefylte turneringen.

Grunnen skal være at han har fått sand i øyet da han trente før runden, dette informerer Viaplay, som er norsk rettighetshaver for US Open.

Hovland har slitt med synet gjennom hele dagen, og måtte gi seg etter 10 hull. Kunngjøringen kom natt til fredag, under andre runde.

– Kjedelig, men heldigvis var det ikke noe veldig alvorlig, skriver Viaplay.

Første runde spilte Hovland med en ødelagt golfkølle.

Den bisarre hendelsen skal ha skjedd i forkant av fredagens runde. Hovland skal ha fått sand i øyet under oppvarmingen til runde nummer to av den prestisjetunge turneringen i San Diego.

Likevel startet han runden, og etter ti hull var han seks slag over par. Da hadde han spilt med solbriller, noe som åpenbart ikke så ut til å fungere.

Etter en dobbeltbogey på hull nummer ti valgte han å trekke seg fra turneringen. Han skal ha uttalt at det var for smertefullt til å kunne fullføre, og man kunne se TV-bilder av Hovland etter at han trakk seg, der han gned seg i øynene og tydelig ikke var i toppslag.

Med totalt ni slag over par var Hovland langt unna å klare cuten, som vil si å kunne spille de to siste rundene i turneringen, da han trakk seg.

(©NTB/TV 2)

Relatert