BYTTER KLUBB: Sindre Tjelmeland er på vei til Start.
BYTTER KLUBB: Sindre Tjelmeland er på vei til Start. Foto: Fredrik Hagen

TV 2 erfarer: Dette blir Starts nye trener

Sindre Tjelmeland (31) blir Start-trener.

Etter det TV 2 erfarer blir Sindre Tjelmeland ny Start-trener. 31-åringen tok over som hovedtrener i Ull/Kisa før denne sesongen, men er allerede nå på vei til Start.

Tjelmeland erstatter Joey Hardarson som fikk sparken av de gule og svarte mandag. Mannen fra Etne er forespeilet en kontrakt i Start ut 2024-sesongen. Han har tidligere vært assistenttrener i Åsane.

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen sier følgende om den kommende Start-treneren:

– Det er en trener som tar med seg ting fra Morten Røssland og Kjetil Knutsen. Han tar med seg en veldig ballspillende stil, litt som Åsane. Han er utrolig engasjert trener og er godt likt av spillerne han jobber med. Samtidig har en en evne til å være sjef når det trengs, sier Mathisen og legger til:

– Han er en sånn trenerype som kan være spennende på Sørlandet. Det er et tøft og spennende valg av Start.

Start og Ull/Kisa har vært i forhandlinger om Tjelmeland den siste tiden og er nå enige om en overgang for 31-åringen. Tjelmeland har en klausul i sin Ull/Kisa-kontrakt som at han kan kjøpes ut. Nå er det kun detaljer i forhandlingene som gjenstår før han vender snuten mot Kristiansand.

De gule og svarte møter nettopp Ull/Kisa i neste seriekamp i Obos-ligaen fredag 18. juni. Start ligger på syvendeplass på nest øverste nivå etter fem serierunder.

Relatert