TAKKER: Christian Eriksen takker for støtten i en uttalelse gjengitt av hans agent.
TAKKER: Christian Eriksen takker for støtten i en uttalelse gjengitt av hans agent. Foto: Peter Morrison/AP Photo

Christian Eriksen uttaler seg via agenten: – Jeg gir ikke opp

Via sin agent Martin Schoots takker den danske stjernespilleren for all støtten. Mandag møter tre av landslagskollegene pressen for første gang siden den dramatiske kollapsen.

Eriksen har vært innlagt på sykehus siden han fikk hjertestans og kollapset på banen under oppgjøret mellom Danmark og Finland lørdag kveld.

På mandagens forside av den italienske sportsavisen La Gazetta dello Sport, kommer agent Martin Schoots med en uttalelse på vegne av Inter Milan-stjerna.

– Tusen takk, jeg gir ikke opp. Jeg føler meg bedre nå, men jeg ønsker å forstå hva som skjedde, sier Eriksen via agenten, som gjengir danskens ord fra sykehussenga på Rigshospitalet i København.

– Jeg vil takke alle for alt dere har gjort for meg, heter det videre i uttalelsen.

Samtidig vil Eriksens landslagskolleger Kasper Schmeichel og Martin Braithwaite for første gang svare på spørsmål fra pressen siden den dramatiske kollapsen. Mandag morgen møter Schmeichel, Braithwaite og en hittil ukjent spiller være tilgjengelig for spørsmål ved danskenes treningsfelt, skriver Ekstra Bladet.

Braithwaite var den første danske spilleren som brøt stillheten etter Eriksens hjertestans, da han tok til Twitter for å beskrive den dramatiske hendelsen.

Relatert