WUNDERLAND: Her er deltakerne i dokuserien «Wunderland» fotografert i 2019. Fra venstre: Torodd Overåsberget, Svein Arne Hugsten, Jon Arild Jøingsli, Mats Henrik Ouren og Martin Bakken.
WUNDERLAND: Her er deltakerne i dokuserien «Wunderland» fotografert i 2019. Fra venstre: Torodd Overåsberget, Svein Arne Hugsten, Jon Arild Jøingsli, Mats Henrik Ouren og Martin Bakken. Foto: Eivind Senneset / TV 2

Wunderland-profil delte gladnyhet

Jon Arild Jøingsli (34) fra TV 2-serien Wunderland har blitt far for andre gang.

Jon Arild Jøingsli (34) og samboeren Kristin Myrhaug (33) har fått sitt andre barn. Den lille jenta, som har fått navnet Torun, ble født natt til tirsdag på Lillehammer sykehus.

– Det går bra. Nå har vi fått litt søvn, for det blir jo ikke så mye søvn og slikt. Så nå går det bedre, og ungen ligger og sover og er rolig. Så det er helt topp, kan ikke bli bedre enn det er nå, sier den stolte tobarnsfaren til TV 2.

STOLT PAPPA: Jøingsli har blitt pappa for andre gang, til lille Torun.
STOLT PAPPA: Jøingsli har blitt pappa for andre gang, til lille Torun. Foto: Privat.

Jøingsli er kjent fra TV 2-dokuserien Wunderland, som følger flere «raggere» i deres hverdag. Det har blitt sendt fire sesonger av programmet på TV 2 siden 2017.

– Stor forandring

Fra før av har paret datteren Torbjørg på fire år og hunden Elvis på syv år. Jøingsli er spent på hvordan den nye hverdagen med fem i familien kommer til å bli.

– Nå har vi en fireåring fra før, og det er jo full fart, så det blir litt spennende å se nå når hun vesla der kommer. Hun komme sikkert til å ta all tid hos moren sin, så da blir det nok stor forandring fremover. Men det er spennende. Det blir som det blir, og det blir artig det, sier Wunderland-profilen.

Fireåringen selv har foreløpig ikke møtt den lille, men gleder seg stort over å bli storesøster.

– Vi pratet med henne på Facetime i går, siden hun er hjemme hos besteforeldrene sine mens vi er på sykehuset. Det er jo 2,5-3 timer til sykehuset, så hun har ikke fått møte henne ennå, men hun gleder seg veldig, forteller Jøingsli.

– Hun har sikkert kjempemye hun vil dele med henne og prate med henne om. Jeg tror ikke hun skjønner at hun er så liten ennå, sier han.

Måtte bygge nytt barnerom

Familien bor på en liten gård i Skjåk, men 34-åringen innrømmer at paret måtte gjøre litt endringer i huset for å få plass til det nye tilskuddet.

– Vi måtte jo faktisk bygge soverom til henne, fordi vi fant ut at vi ikke hadde flere barnerom. Så vi måtte dele inn stua i andre etasjen så hun fikk seg et eget rom, så det gjorde vi før hun ble født, sier Jøingsli, som også har vurdert å kjøpe ny bil.

– Vi har jo bil så vi klarer oss, men vi ser etter større og nyere bil. For fire personer og en stor hund, det tar litt plass, ler han.

Delte nyheten på Instagram

Jøingsli delte gladnyheten selv på sin egen Instagram-profil, tirsdag kveld.

«Vesle Torun kom til verda i natt. Små uskyldige barnehender, møter grove anleggsfingre. Torbjørg har fått ei veslesyster, og nå er vi plutseleg 4 + Elvis. Ho er frisk og rask, og alt står bra til med alle. Eit mirakel det er vanskeleg å forstå. @cadillac_cadillina #barn #nyfødt», skrev den nybakte tobarnsfaren under et bilde av babyhender som holder hans egne hender.

Se alle sesongene av serien av Wunderland på TV 2 Play.

Relatert