VERDENSCUPVINNER: Aleksander Aamodt Kilde vant verdenscupen sammenlagt i 2019/20-sesongen, før han fikk mye av sesongen som var spolert av en korsbåndskade.
VERDENSCUPVINNER: Aleksander Aamodt Kilde vant verdenscupen sammenlagt i 2019/20-sesongen, før han fikk mye av sesongen som var spolert av en korsbåndskade. Foto: Denis Balibouse

Aamodt Kilde og Shiffrin er kjærester

Aleksander Aamodt Kilde (28) har funnet lykken med den amerikanske stjernen Mikaela Shiffrin (26).

Aleksander Aamodt Kilde publiserte mandag en bildeserie av ham og Mikaela Shiffrin på Instagram. Han bekrefter til VG at de er kjærester.

Til TV 2 forteller han at romansen startet rundt nyåret.

– Januar, februar, «ish». Det var da vi begynte å prate ordentlig, men vi har kjent hverandre i seks år. Så har det vært hyggelig i det siste, og vi har funnet tonen, sier han til TV 2.

– Og å vite hva man går til er ikke dumt det, fortsetter han, og sikter til at Shiffrin også er toppidrettsutøver.

SUPERSTJERNE: Til tross for at hun bare er 26 år, har Mikaela Shiffrin to OL-gull og seks VM-gull. Det første VM-gullet tok hun allerede i 2013.
SUPERSTJERNE: Til tross for at hun bare er 26 år, har Mikaela Shiffrin to OL-gull og seks VM-gull. Det første VM-gullet tok hun allerede i 2013. Foto: Andreas Solaro

Kilde forteller at de har «hatt en greie» en god stund, uten at det er blitt seriøst før nå.

De møtes ofte i løpet av sesongen. Men Shiffrin bor i USA, så utenfor sesongen blir det litt sjeldnere.

– Hun er i Europa hele vinteren. Jeg bor i Innsbruck nå, så vi har muligheten til å treffes mer enn ingenting i hvert fall. Det blir mer tid til hverandre når vi er ferdige på ski, men akkurat nå er det fokus. Så kan vi ha det hyggelig når vi ser hverandre, sier han.

Relatert