BOLIGSALG: Både leiligheten i Oslo (til venstre), og leiligheten i Kristiansand (til høyre) er akkurat nå ute for salg.
BOLIGSALG: Både leiligheten i Oslo (til venstre), og leiligheten i Kristiansand (til høyre) er akkurat nå ute for salg. Foto: Skjermdump/Google Maps

Sissel Kyrkjebø og ektemannen selger to praktleiligheter

Til den nette sum av 30 millioner kan du overta leiligheten til Kyrkjebø i Oslo. I Kristiansand selger Norges egen sangdronning en leilighet til nesten seks millioner.

Sissel Kyrkjebø (51) selger leilighetene hun eier sammen med advokaten Ernst Ravnaas (66) på Gimle i Oslo, og i Frydenlundsveien i Kristiansand.

Den 192 kvadratmeter store leiligheten i Oslo ligger ute til salg for 29.500.000 kroner, ifølge annonsen.

Ekteparet kjøpte leiligheten for 8.750.000 kroner i 2010, og etter diverse oppgraderinger, kan de innkassere over 20 millioner mer 11 år etter.

– Leiligheten ligger i et av de mest attraktive og populære områdene på Oslo Vest, herunder Gimle. Vi opplever generelt et enormt trykk på objektene i disse gatene , forteller Fredrik Dyve i Privatmegleren til Børsen.

Leiligheten i Kristiansand har vært eid av Kyrkjebø og ektemannen siden 2018, ifølge eiendommens grunnbok, men den har aldri vært parets faste bosted.

Leiligheten ligger pent til med utsikt mot Vabua og mot Kristiansand by, og er til salgs med en prisvurdering på 5,8 millioner kroner. Da paret kjøpte leiligheten for tre år siden, var prisen 4.150.000 kroner.

Begge leilighetene har visninger mellom 6. og 9. juni.

Megleren i Kristiansand, Kristian Lossius, har ingen kommentar til salget, når TV 2 ringer.

Kyrkjebø og Ravnaas eier også en gård på Hov i Søndre Land kommune - en eiendom de kjøpte i 2011, to år før de giftet seg. I mars kjøpte paret et 90 år gammelt stabbur, som de vil flytte til gården, ifølge Oppland Arbeiderblad.

TV 2 har vært i kontakt med Sissel Kyrkjebøs manager, Kristin Folkvord Pedersen, som opplyser at artisten ikke har noen kommentar til saken.

Relatert