ØNKSER Å KJØPE ARSENAL: Daniel Ek, som står bak musikktjenesten Spotify.
ØNKSER Å KJØPE ARSENAL: Daniel Ek, som står bak musikktjenesten Spotify. Foto: Drew Angerer

Spotify-gründer bekrefter bud på Arsenal

Daniel Ek (38) fikk nei, men det stopper ikke interessen for å kjøpe Arsenal.

Den svenske Spotify-gründeren Daniel Ek opplyser i en uttalelse på Twitter lørdag kveld at han denne uken har kommet med et tilbud til Arsenal-eier Josh Kroenke om å kjøpe den engelske storklubben.

– De svarte at de ikke trengte pengene. Jeg respekterer beslutningen, men jeg er fortsatt interessert og tilgjengelig om situasjonen skulle endre seg, skriver Ek, som ønsker å involvere supporterne i stor grad.

Kroenke-familien har flere ganger gjentatt at Arsenal ikke er til salgs.

Daniel Ek skal ha med seg legendene Dennis Bergkamp, Patrick Vieira og Thierry Henry i forsøket på å kjøpe Arsenal.

Dem 38 år gamle svensken slapp uttalelsen etter at Sky Sports fikk opplyst av Arsenal at det ikke var mottatt noe bud på klubben.

Ek er ifølge finansmagasinet Forbes god for nær 40 milliarder kroner, og Arsenals verdi er beregnet til noe over 30 milliarder.

Svensken, som har holdt med Arsenal siden han var en guttunge, gikk ut og meldte sin interesse for å kjøpe London-klubben da fansen samlet seg utenfor Emirates for å protestere mot klubbens eiere i slutten av april.

Planene om å danne Superligaen sammen med elleve andre europeiske klubber utløste protestene mot klubbens eiere. Arsenal er en av ni klubber som siden har trukket seg fra planene, men misnøyen har ikke avtatt.

Relatert