Antonio-dobbel holder West Ham inne i Champions League-kampen

Michail Antonio scoret to ganger da West Ham slo Burnley 2-1 i Premier League mandag. Dermed kan London-klubben fortsatt drømme om Champions League-spill.

Burnley - West Ham 1-2

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Seieren sendte mannskapet til David Moyes opp på femteplass på tabellen, kun tre poeng bak Chelsea på den ettertraktede fjerdeplassen.

Ned til Tottenham og Liverpool på plassene bak skiller det henholdsvis to og fire poeng.

West Ham-fansen kan se fram til en sesongavslutning som blir en mesterligathriller i fire akter.

Mandag var det samtidig Burnley som kom best i gang, og etter 19 minutters spill pekte dommer Anthony Taylor på straffemerket. Måltyven Chris Wood ble lagt i bakken med ulovlige midler av Tomás Soucek og satte selv inn 1-0.

Det gikk imidlertid ikke mer enn to minutter før gjestene slo tilbake. Michail Antonio brukte muskler og holdt motspillerne unna, før han satte inn 1-1 med hodet etter en innlegg fra Vladimir Coufal.

Åtte minutter deretter hadde samme mann snudd kampen. Antonio var våkent framme og flikket et innlegg fra Saïd Benrahma videre i nettet bak Burnley-keeper Nick Pope.

Dermed kom West Ham tilbake på vinnersporet etter to strake tap i ligaen foran mandagens kamp.

Burnley har fire lag bak seg på tabellen, men har langt på vei berget plassen.