Tore André Flo blir stolt når denne Chelsea-spilleren gjør det bra

Tore André Flo gleder seg over elevens utvikling.

Se Chelea - Fulham på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag kl. 18.20

Bak topp-tre lagene i Premier League, kjemper fem lag om den siste av de fire øverste plassene, som gir plass i neste års Champions League.

Før lørdagens oppgjør mot Fulham, er Chelsea laget som er i føringen i den kampen.

De blåkledde fra London har nemlig lagt bak seg en forrykende vår etter at Thomas Tuchel satt seg i sjefsstolen. Siden det har Chelsea tatt 29 Premier League-poeng. Kun Manchester city har tatt flere med sine 36.

Forrige gang Fulham og Chelsea møttes, ble Mason Mount matchvinner. Han spilte sin 100. kamp for laget, da de spilte uavgjort mot Real Madrid i tirsdagens semifinale i Champions League.

Der imponerte unggutten en tidligere norsk målsnik.

– Jeg synes Mason hadde en god kamp! Jeg blir alltid litt glad og stolt når han gjør det bra, sier Tore André Flo etter semifinalen.

Han har nemlig jobbet med å følge opp Chelseas utlånsspillere siden 2017. Slik har han jobbet tett med Mason Mount som i den perioden har vært utlånt til Vitesse og Derby.

– Han har hatt mange gode kamper i år, så det har vært veldig artig å følge ham, sier Tore André Flo om den talentfulle engelskmannen.

Han sier Mount er lydhør når han blir gitt beskjeder.

– Han har vært slik siden han var 12-13 år. Han ser selv hva han må jobbe med, så gjør han noe med det og viser det på banen, sier Flo, som ikke bare lot seg imponere av Mount.

Også Ngolo Kantés utrettelige løping begeistret stryningen.

– Det er helt utrolig å se hvor mye energi han har. Jeg så på slutten av kampen hvor han driblet tre spillere og mistet ballen. Så er han den første som går i for å vinne ballen igjen. Han er en verdifull spiller for Chelsea, det er helt klart, mener han.

Flo mener Chelsea har et realistisk håp om å ta seg videre i Champions League:

– Vi har fortsatt kjempehåp inn mot neste kamp etter 1-1. Jeg var imponert over hvor samspilt de var i presset. Det som kanskje imponerte meg mest var hvordan de spilte av presset til Real Madrid, sier Flo.

Om Chelsea klarer å følge opp den prestasjonen mot Fulham, kan du se på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag klokken 18.20.

Relatert