TILBAKE: Den populære serien ble til film i 2019, nå kommer oppfølgeren. Avbildet er Elizabeth McGovern som spiller Lady Grantham, og Hugh Bonneville som Lord Grantham, i
TILBAKE: Den populære serien ble til film i 2019, nå kommer oppfølgeren. Avbildet er Elizabeth McGovern som spiller Lady Grantham, og Hugh Bonneville som Lord Grantham, i "Downton Abbey". Foto: Jaap Buitendijk/Focus Features via AP

Avslører detaljer rundt «Downton Abbey»-oppfølger

GOD KVELD NORGE (TV 2): Skaperne bak «Downton Abbey»-filmen bekrefter at oppfølgeren får premiere allerede 22. desember.

«Downton Abbey»-filmen er basert på en av verdens mest populære TV-serier med samme tittel. En oppfølger er bekreftet, og et nytt kapittel i familien Crawleys overdådige herskapsliv, skal avdukes.

Det annonserte de på sin offisielle Twitter-konto, mandag.

«Vi er glade for å kunngjøre at Julian Fellowes og hele Downton-rollebesetningen er tilbake for # DowntonAbbey2, med Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye og Dominic West! Se filmen på kino denne julen, skrives det».

Flere hovedroller gjør comeback

Det bekreftes altså at store deler av den originale casten blir å se i filmen. Hugh Bonneville, som spiller rollen som Robert Crawley, delte den gledelige nyheten med sine følgere på Instagram, mandag.

«Deilig å være tilbake!», skrev den 57 år gamle skuespilleren under et bilde av seg selv og et innrammet «Downton Abbey»-bilde.

I følge Deadline startet produksjonen av filmen forrige uke og får premiere 22. desember 2021. Ventetiden er altså ikke lang før familien Crawley og resten av Downton Abbey-medlemmene dukker opp på skjermen igjen.

Fra den originale casten vil også blant annet Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Imelda Staunton og Maggie Smith være å se.

Relatert