HISTORISK: Hayley Hasselhoff, (midten), er første plus size modell til å covre Playboy i Europa.(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
HISTORISK: Hayley Hasselhoff, (midten), er første plus size modell til å covre Playboy i Europa.(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Foto: Vianney Le Caer

Hayley Hasselhoff blir historisk

GOD KVELD NORGE (TV 2): Hayley Hasselhoff (28) er første plus size-modellen til å covre en europeisk utgave av Playboy.

Den 28 år gamle Hayley Hasselhoff er datteren til den store skuespillerhunken, David Hasselhoff, som kanskje er mest kjent for sin rolle som «Mitch» fra serien Baywatch.

Første noen sinne

Nå har 28-åringen gjort det ingen andre har gjort før henne og er den første plus size-modellen som har blitt førstesidepike i et europeisk Playboy.

Hasselhoff covrer Tysklands siste utgave av bladet iført kun en rød morgenkåpe.

– Jeg er overveldet over hva dette forsidebilde betyr for inkludering og dets store mening mot kvinnelig empowerment, skriver hun på sin egen Instagram-konto.

– Jeg ville bruke denne plattformen til å vise at du har makten til å elske kroppen din uten å måtte nøle på grunn av samfunnets standard på skjønnhet er, skriver hun videre.

Vil inspirere

Videre skriver 28-åringen at hun vil inspirere kvinner til å leve et liv hvor kroppen ikke definerer personen. Hun har også en beskjed til en yngre versjon av selg selv.

– Hvis det er en ting jeg kunne sagt til den unge meg, så ville det vært at du er verdig akkurat som du er skriver hun og fortsetter:

– Jeg kan bare håpe at dette bilde vil få kvinner til å vite at de er elsket, satt pris på og ønsket akkurat som de er.

Relatert