Britisk milliardær drept

Den britiske milliardæren Sir Richard Sutton ble knivstukket og drept i sitt hjem Gillingham onsdag kveld.

Hotellmilliardæren og en kvinne, som skal ha vært hans kone, ble angrepet onsdag kveld. Sutton ble erklært død kort tid senere, skriver Sky.

Kvinnen, som er i 60-årene, ble også knivstukket. Hun er sendt til sykehus, og tilstanden skal være kritisk.

Politiet har satt i gang drapsetterforskning.

– Vi setter i gang en etterforskning for å avklare hva som har skjedd, og jeg ber alle som så eller hørte noe mistenksomt i området den kvelden om å kontakte oss, sier Simon Huxter, som leder etterforskningen.

En mann i 30-åra er pågrepet, mistenkt for drap. Han ble stoppet i en bil i Hammersmith-området i London. Den mistenkte er innlagt på sykehus, men skal ikke ha livstruende skader, skriver BBC.

I en uttalelse sier Suttons selskap, Sir Richard Sutton Limited, at de er «i dyp sorg og knust etter dødsfallet».

– Richard var en omsorgsfull, sjenerøs og varm familiemann, som genuint så på dem som jobbet for ham som en del av hans utvidede familie. Sir Richard var lidenskapelig viet til både selskapet og dets ansatte, og satte de høyeste standarder for kvalitet på hotell-, jordbruks- og eiendomsinteresser innad i gruppen, heter det videre.

I 2020 sto sir Richard Sutton og hans familie oppført på Sunday Times' Rich List med en formue på 301 millioner pund, nærmere 3,5 milliarder kroner.