Første Champions League-tap for Flick – meldes om uro i Bayern

Etter 16 ubeseirede kamper kom det første Champions League-tapet for Hansi Flick.

Bayern München - Paris Saint-Germain 2-3

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Bayern München gikk på sitt første Champions League-tap under Hansi Flick med 2-3 for Paris Saint-Germain på hjemmebane onsdag kveld.

Kvartfinalen er en reprise av forrige sesongs Champions League-finale.

Flick, som ledet Bayern til triumf i Bundesliga, Champions League og cupen forrige sesong, sto med 15 seirer og én uavgjort på sine 16 første Champions League-kamper etter å ha erstattet Niko Kovac forrige sesong.

Bayerns suksesstrener måtte se Kylian Mbappé bli kampens store spiller. Etter at PSG ledet 2-0 i første omgang, slo Bayern tilbake og utlignet, men midtveis i andre omgang kontret Mbappé inn seiersmålet til 3-2.

Med tre bortemål har Mauricio Pochettino og PSG sikret seg et strålende utgangspunkt før returkampen i Paris om seks dager.

Uro i Bayern

Flick har hatt formidabel suksess i Bayern München og Champions League-håpet lever fortsatt, men i tysk presse meldes det om uro og ledere på kollisjonskurs i den tyske gigantklubben.

Hansi Flick skal være misfornøyd med tingenes tilstand i Bayern og kommer til å vurdere sin fremtid i den tyske storklubben, skriver Bild.

Treneren og sportsdirektør Hasan Salihamidzic skal stå langt fra hverandre når det gjelder stallen og overganger. Jérôme Boateng har fått beskjed av klubben om at ikke får forlenget kontrakten som går ut til sommeren. Bayern maktet heller ikke å komme til enighet med David Alaba om en ny kontrakt, slik at østerrikeren drar gratis videre i sommer.

I fjor sommer takket også Thiago Alcântara nei til ny kontrakt, og med ett år igjen ble den spanske midtbanestjernen solgt til Liverpool.

Før PSG-kampen nektet Salihamidzic å kommentere Flicks fremtid.

Bild hevder Flick er førstevalget til Det tyske fotballforbundet når Joachim Löw skal erstattes som Tysklands landslagssjef etter sommerens EM.

Mbappé-dobbel

I den første Champions League-kvartfinalen fikk Flick og Bayern en kalddusj allerede før det var spilt tre minutter. Neymar spilte frem til Kylian Mbappé, som fra skrått hold satte inn PSGs ledermål.

Snaut halvtimen inn i kampen var Neymar servitør igjen da brasilianeren lempet ballen inn til landsmann Marquinhos. PSG-kapteinen tok ballen fint ned og satte inn 2-0 bak Manuel Neuer. Marquinhos måtte ut med det som så ut til å være en lyskeskade like etter.

Med en fin heading sørget Eric Maxim Choupo-Moting, som spiller i skadefraværet til superspiss Robert Lewandowski, for 1-2 før pause. I andre omgang kom utligningen ved Thomas Müller, men midtveis i andre omgang kontret PSG strålende og Mbappé satte inn 3-2-scoringen.

Mens Bayern München leder Bundesliga med sju poeng ned til RB Leipzig, er PSG tre poeng bak serieleder Lille i Ligue 1.

Relatert