De Bruyne signerte ny langtidskontrakt med City

Den belgiske playmakeren Kevin De Bruyne er enig med Manchester City om en kontraktsforlengelse. Den nye avtalen strekker seg til 2025.

Det bekrefter Premier League-klubben selv på sine nettsider onsdag.

Belgierens gamle kontrakt hadde utløp i 2023. Den er dermed forlenget med ytterligere to år.

De Bruyne har spilt for Manchester City de siste fem og et halvt årene. Han har etablert seg som en av verdens beste midtbanespillere.

29-åringen har bidratt til to ligatitler, en FA-cupseier og fire triumfer i ligacupen.

– Jeg kunne ikke vært gladere. Siden jeg kom til City i 2015, har jeg følt meg hjemme. Jeg elsker fansen, familien min har slått seg til ro i Manchester, og jeg har utviklet meg bra, sier De Bruyne.

FIRE NYE ÅR: De Bruyne blir værende i Manchester ut 2025-sesongen
FIRE NYE ÅR: De Bruyne blir værende i Manchester ut 2025-sesongen Foto: Manchester City

Han peker videre på at han selv og manager Pep Guardiola står for samme type fotball.

Citys fotballdirektør Txiki Begiristain er svært glad for å ha landet den forlengede avtalen med en av klubbens forgrunnsfigurer.

– Dette er et svært viktig øyeblikk for klubben. Kevin er definitivt en av de beste fotballspillerne i verden. Prestasjonsnivået hans har vært bemerkelsesverdig stabilt siden han kom til City, sier han.

De Bruyne ble hentet til City etter å ha imponert i tysk Bundesliga for både Werder Bremen og Wolfsburg. I 2019/20 ble han kåret til Premier Leagues beste spiller etter å ha bidratt med 16 mål og 23 målgivende pasninger.

I alt har han spilt 253 kamper, scoret 64 mål og notert 105 assists for sin nåværende arbeidsgiver.

(©NTB)