SNAKKER UT: Piers Morgan gikk hardt ut mot Meghan Markle og prins Harry etter Oprah-intervjuet. Nå snakker han ut i TV-intervju.
SNAKKER UT: Piers Morgan gikk hardt ut mot Meghan Markle og prins Harry etter Oprah-intervjuet. Nå snakker han ut i TV-intervju. Foto: TOBY MELVILLE/Reuters

Piers Morgan i første intervju etter Meghan-refs: – Smakløst

GOD KVELD NORGE (TV 2): Journalist og TV-personlighet Piers Morgan (56) snakker ut i sitt første TV-intervju etter han forlot jobben i «Good Morning Britain».

Piers Morgan har den siste tiden blitt verdenskjent for sine krasse meninger og kritikk mot Meghan Markle.

Etter det mye omstridte intervjuet med Oprah Winfrey gikk han hardt ut mot hertuginnen i programmet «Good Morning Britain» og sluttet samme dag etter kritikk fra medprogramleder Alex Beresford.

Samme uke som programlederen sluttet i programmet, langet han ut mot Markle på Twitter:

«På mandag sa jeg at jeg ikke trodde på det Meghan Markle sa i Oprah-intervjuet. Jeg har hatt tid til å reflektere rundt denne påstanden, og jeg tror henne fremdeles ikke», skrev 56-åringen.

Piers Morgan utenfor sitt hjem i Kensington, London, dagen etter den omtalte exiten i Good Morning Briatin.
Piers Morgan utenfor sitt hjem i Kensington, London, dagen etter den omtalte exiten i Good Morning Briatin. Foto: Jonathan Brady/AP

Videre skrev han:

«Hvis du trodde henne, greit. Friheten til å si hva man vil er en lykkelig topp jeg kan dø på. Takk for kjærligheten, og hatet. Jeg skal tilbringe mer tid med meningene mine».

Snakker ut

Morgan ble forfulgt av britisk presse etter at han forlot jobben i ITV, og denne uken ga han sitt første offentlige intervju om Markle til journalist Tucker Carlsen i Fox News.

I intervjuet kommer det frem at 56-åringen fortsatt står ved meningene om at han ikke tror på Meghan Markle, og forteller at store deler av det britiske folk støtter uttalelsene, det skriver The Guardian.

– Gamle, unge, svarte, hvite, det spiller ingen rolle. De har kommet opp til meg i hopetall hver dag, sier han i intervjuet og beskriver Meghan og Harrys intervju som «billig, smakløst og uheldig».

Skal ha fått flere jobbtilbud

I intervjuet med Carlson, som varte i mer enn en time, beskyldte han hertugparet for å fortelle «så mange latterlige historier» i intervjuet med Oprah, og avviste påstander om at han var rasistisk for ikke å tro på dem.

Ifølge Morgan har han også fått en rekke jobbtilbud etter «Good Morning Britain»-exiten.

56-åringen ble kjent som redaktør for «News of the World», og senere Daily Mirror. Han tok så over etter Larry King i CNN og presenterte sitt eget show, som ble tatt av lufta etter tre serier i 2014.

Morgen startet jobben i «Good Morning Britain» året etter, og fortsatte med å få skryt for å utfordre regjeringsministre da korona-pandemien utspilte seg.

Relatert