UNNSKYLD: Kevin Durant har omsider beklaget for de stygge meldingene som ble sendt til Michael Rapaport.
UNNSKYLD: Kevin Durant har omsider beklaget for de stygge meldingene som ble sendt til Michael Rapaport. Foto: Maddie Meyer/Skjermdump

Basketballstjernen Durant involvert i ordkrig på Twitter

En privat krangel mellom Kevin Durant (32) og Michael Rapaport (51) har blitt offentliggjort av sistnevnte. Nå har Durant unnskyldt seg.

Durant er en av basketballsirkusets aller største stjerner. Derfor mener flere at han burde holdt seg for god til å lange ut mot skuespilleren Rapaport.

– Jeg beklager at folk har sett språket jeg brukte, det er ikke dette jeg ønsker at folk ser og hører fra meg, sa Durant til amerikanske journalister torsdag.

Det den tidlige MVP-vinneren beklager for er private meldinger som ble offentligjort av Rapaport.

– Piece of shit

Tirsdag delte Rapaport en Tweet som viste skjermdumper fra Instagram-meldinger og skrev:

– Jeg mottar trusler og ekle meldinger daglig, men aldri i mine villeste fantasier hadde jeg trodd at @KDTrey5 ville være blant dem. Slangen selv truer meg, tar opp min kone og vil sloss. Dette skal være Amerikas "sweetheart" sant? #ImDaRealMVP

I de private meldingene har Durant skrevet ting som "pussy", "suck a dick", "piece of shit" og "your wife doesn't even respect your bitch ass".

Før Durant valgte å kommentere saken i media torsdag hadde han bekreftet meldingene, samtidig som han "beklaget" på Twitter.

Hvem er slangen?

Durant og Rapaport skal fra før ha kjennskap til hverandre. Samtidig er det ikke nytt at Durant velger å svare sine kritikere på Twitter.

SLANGEN? Michael Rapaport har hatt roller i blant annet Friends, Prison Break og Atypical.
SLANGEN? Michael Rapaport har hatt roller i blant annet Friends, Prison Break og Atypical. Foto: David Livingston

The Guardian skriver at Nets-spilleren ved flere anledninger har svart både fans og andre offentlige personer.

Den amerikanske ESPN-journalisten Stephen A. Smith stiller spørsmål til hvem som faktisk er "slangen" i denne saken.

– Michael Rapaport. Du brøt alle typer "street code", du kjenner reglene. Dette var private meldinger fra Durant til deg selv. Du hadde ingen rett til å gjøre det offentlig, sier Smith på ESPNs First Take.

Mulig straff

Trener for Brooklyn Nets, Steve Nash, har uttalt at laget har diskutert hendelsen internt i laget.

Av blant andre The Guardian omtales meldingene som "homofobisk språk". Den amerikanske basketligaen NBA har ikke kommentert hvorvidt Durant vil bli bøtelagt eller ikke. NBA har tidligere straffet spillere for homofobiske uttalelser.

Durant er for tiden på vei tilbake fra en hamstringskade han pådro seg i midten av Februar. Superstjernen forventes å være tilbake på banen for Nets i løpet av kort tid.

Relatert