BEKREFTER FLØRT: Per Gunvald Haugen røper at han har en ekstra god tone med en av de han møtte inne på gården.
BEKREFTER FLØRT: Per Gunvald Haugen røper at han har en ekstra god tone med en av de han møtte inne på gården. Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-vinner avslører flørt med annen deltaker

GOD KVELD NORGE (TV 2): Per Gunvald Haugen (46) har i etterkant av Farmen-deltakelsen funnet tonen med en av de andre deltakerne.

Per Gunvald Haugen var utfordrer i Farmen 2020 og sto til slutt igjen i finalen mot Daniel Viem Årdal (31). Det hele endte med at han stakk av med seieren og dermed også vinner-hytta og vinner-bilen.

I lokalavisa Aust Agder blad forteller han om tiden etter Farmen. Der blir han blant annet spurt om hvordan det går med kjærligheten, hvorpå han røper at han har holdt kontakten med Karianne Wahlstrøm (30).

– Jeg har veldig god kontakt med Karianne. Vi har besøkt hverandre mye, og vi små-dater og tar det rolig, sier han til avisa.

SPRUDLENDE: Da Karianne Wahlstrøm kom inn på gården la Per Gunvald spesielt godt merke til det smittende humøret hennes.
SPRUDLENDE: Da Karianne Wahlstrøm kom inn på gården la Per Gunvald spesielt godt merke til det smittende humøret hennes. Foto: Alex Iversen/TV 2

– La merke til henne

Wahlstrøm var en av deltakerne på Torpet, og kom inn på Farmen-gården i løpet av de siste ukene før finalen.

God kveld Norge slår på tråden til Haugen for å høre mer om romansen.

– Jeg la merke til henne når hun kom inn. Hun var sprudlende og hadde veldig bra utstråling, sier han. Han avkrefter imidlertid at det skjedde noe mellom dem inne på gården.

46-åringen bor til vanlig på Gjerstad i Aust-Agder, mens Wahlstrøm bor i Oslo. De har derimot begge hytte i Tvedestrand. Haugen befinner seg på nå på hytta sammen med barna, men røper at han var sammen med Wahlstrøm senest i går.

Wahlstrøm bekrefter romansen overfor God kveld Norge og sier følgende:

– Vi har fått en veldig god tone etter Farmen og han er en veldig bra mann. Jeg gleder meg til sommeren med Per.

Møttes i Oslo

Da Farmen-finalen ble sendt på TV, var Haugen i hovedstaten for å gjøre intervjuer. I den forbindelse møtte han Wahlstrøm på en middag sammen med noen av de andre deltakerne.

– Etterpå har hun vært å besøkt meg, og så har vi knyttet et bånd, men vi tar det rolig, sier han.

Haugen har vært singel i ett og et halvt år, og forteller at etter Farmen-deltakelsen har han fått mange rare forespørsler i innboksen.

– Det er mange rare meldinger, men det er jo ikke der du finner deg dame, spøker han.

Avslutningsvis sier han følgende om sin nye flørt:

– Karianne er en veldig bra dame, hun er livlig og det er mye fart i henne.

Relatert