FRISK: Lady Gagas hundepasser er omsider skrevet ut av sykehuset etter at han ble overfalt i februar.
FRISK: Lady Gagas hundepasser er omsider skrevet ut av sykehuset etter at han ble overfalt i februar. Foto: Intagram @saintrocque

Lady Gagas hundepasser skrevet ut fra sykehuset

GOD KVELD NORGE (TV 2): Ryan Fischer har ligget på sykehuset siden han ble overfalt og skutt 24. februar.

Hundepasseren til Lady Gaga var ute og gikk tur med hennes tre bulldog-hunder, da han ble angrepet bakfra. I tillegg til å skade Fischer, stjal vedkommende to av hundene. Den tredje hunden kom seg tilbake på egenhånd.

Fischer ble hastet av gårde til sykehuset med skuddskader i brystet. Nå, en drøy måned senere, er han endelig skrevet ut fra sykehuset. Det skriver TMZ.

Sykehusoppholdet ble lenger enn forventet på grunn av komplikasjoner med lungene. Bare dager etter overfallet sa Fischer at han følte seg bra og at han trodde han ville være på bedringens vei raskt.

Senere viste det seg at lungene ikke samarbeidet og fortsatte å kollapse. Det nådde til slutt et punkt der han ble nødt til å fjerne deler av den ene lungen.

På Instagram skriver han at de som tok han i mot kvelden han ble skutt, ikke trodde han skulle overleve:

«Da jeg jobbet med å akseptere tanken på at jeg måtte tilbringe enda mer tid på sykehuset, var det flere sykepleiere og leger som fortalte meg at de hadde vært i rommet da jeg ankom med skuddskadene mine. Hvordan de trodde jeg ikke skulle klare det». Han fortsetter:

«Jeg fikk bilder i hodet fra da jeg så bekymringen og sjokket i ansiktene deres da blodet mitt sprutet på dem, på bordet og på gulvet. Jeg prøvde å gjøre situasjonen lettere ved å tulle og tøyse, og sa ting som «vel, det der ser ikke helt bra ut»».

Relatert