SINTE FANS: Kylie Jenner får massiv kritikk etter å ha delt innlegg på Instagram hvor hun ba folk donere penger for operasjonen til sin egen makeup-artist.
SINTE FANS: Kylie Jenner får massiv kritikk etter å ha delt innlegg på Instagram hvor hun ba folk donere penger for operasjonen til sin egen makeup-artist. Foto: Dimitrios Kambouris

Fansen raser mot milliardær Kylie Jenner

GOD KVELD NORGE (TV 2): Superstjerne og milliardær Kylie Jenner (23) beskyldes for å være gjerrig etter at makeup-artisten hennes havnet i alvorlig bilulykke.

For en ukes tid tilbake havnet makeup-artisen til Kylie Jenner, Samuel Rauda, i en alvorlig bilulykke.

Ifølge flere amerikanske medier skal Rauda ha fått indre blødninger og hele åtte hodeskader som følge av ulykken. Den 26 år gamle makeup-artisten skal allerede ha gjennomgått flere operasjoner.

Det koster ikke lite å legge seg på operasjonsbordet i USA, og i den anledning har familien opprettet en side hvor folk kan donere penger. Kylie Jenner, som også er god venn med Rauda, delte i helgen en link til denne siden, og ba fansen om å donere en slant.

DELTE LINK: Kylie Jenner postet denne storyen på sin Instagram i helgen, og ba følgerne sine om å donere penger.
DELTE LINK: Kylie Jenner postet denne storyen på sin Instagram i helgen, og ba følgerne sine om å donere penger. Foto: Instagram / @kyliejenner

Det fikk flere til å reagere, og de siste dagene har det toppet seg helt.

– Måtte Gud vokte over deg og beskytte deg @makeupbysamuel, skriver Jenner ved bildet hun deler på sin Instagram-story. Selv har hun donert 5.000 dollar, altså rundt 42.000 norske kroner.

Koker på Twitter

Flere stiller spørsmål ved hvorfor ikke Jenner, som er kåret til verdens yngste «self-made»-milliardær, ikke betaler hele summen selv.

«Kylie Jenner har råd til å kjøpe månen, men oppretter en GoFoundMe for noen som både er hennes ansatt og venn? Hun kjøper klær til sitt barn som koster mer enn operasjonen til sin VENN», er blant flere reaksjoner som nå trender på Twitter.

Foto: Twitter/ @SteveLo510

«Kylie Jenner, en milliardær som tjener tusenvis i timen, ber folk om å DONERE penger til en 60k hjerneoperasjon for sin egen makeup-artist».

Foto: Twitter/ @goldengateblond

Summen er nesten nådd

Tross reaksjoner har flere donert penger. På innsamlingssiden ber familien om 120.000 dollar for å dekke medisinske kostnader, og ifølge US Today lå summen på rundt 100.000 dollar søndag morgen.

KJENDISSMIKØR : Samuel Rauda er kjent for å sminke flere av Kardashian-søstrene.
KJENDISSMIKØR : Samuel Rauda er kjent for å sminke flere av Kardashian-søstrene. Foto: Instagram / @makeupbysamuel

Kylie Jenner, som for tiden er aktuell i siste sesong av Keeping Up with the Kardashians, har foreløpig ikke kommentert saken.

Relatert