SKADET: Casper Ruud måtte trekke seg fra ATP 500-turneringen i Mexico på grunn av en skade i håndleddet.
SKADET: Casper Ruud måtte trekke seg fra ATP 500-turneringen i Mexico på grunn av en skade i håndleddet. Foto: Carlos Perez-gallardo

Ruud trakk seg før storkamp: – Jeg er veldig lei meg

Casper Ruud måtte kaste inn håndkleet rett før kvartfinalemøtet med Alexander Zverev i Mexico natt til fredag.

– Jeg er veldig lei meg for at jeg måtte trekke meg fra kampen bare minutter før vi skulle gå på banen. Teamet mitt og jeg har gjort alt vi kunne for å være klar, men smerten i håndleddet var for ille til at jeg kunne spille, skriver Casper Ruud på Twitter natt til fredag.

Ruud fikk en skade i hånden under gårsdagens kamp mot Tallon Griekspoor der han avanserte etter tie break.

I kvartfinalen i ATP 500-turneringen i Mexico ventet verdenssyver, Alexander Zverev, som ville vært en av Ruuds største prøvelser så langt i karrieren.

– Jeg håper på å komme tilbake til turneringen i de kommende årene, og vil nå gjøre alt jeg kan for å bli frisk til Miami, skriver Ruud.

24. mars starter ATP 1000-turneringen Miami Open. Der håper Ruud å være tilbake på tennisbanen.

– Vi vet ikke helt hvor alvorlig det er enda, men prøver med hvile noen dager før vi tar en avgjørelse om det blir Miami eller ikke, skriver far og trener Christian Ruud i en melding til TV 2.

Ruud har aldri møtt tyskeren Zverev. Før det oppsatte møtet sa Zverev at han har fulgt med på nordmannens utvikling.

– Casper Ruud er en som har klatret ekstremt fort oppover rankingen de siste månedene og årene. Han er definitivt en å se opp for, sa han til ATPs nettsted.

Ruud er nummer 25 på ATP-rankingen.

Relatert