Zlatan om årets United-utgave: – Det ser bedre ut enn fra min tid

Svensken mener Manchester United ser bra ut, men kommer samtidig med et lite stikk til Solskjærs menn.

Zlatan Ibrahimovic skapte trøbbel for sine gamle lagkamerater da han kom inn som innbytter i torsdagens oppgjør, men svensken ble stoppet av Dean Henderson.

– Vi har spilt to gode kamper. Vi skapte gode sjanser. Vi burde ha scoret, men vi gjør en feil. Sånn er fotball. Du kan spille så bra du vil, men uten scoringer blir man straffet.

Svensken er klar på at årets Manchester United-utgave er bedre enn United-laget han selv var en del av.

– Dette laget er bedre. Det ser bedre ut. Men det betyr ingenting om man ikke vinner noe. Det ser bedre ut enn fra min tid, men jeg vant trofeer. Det er den store forskjellen, sa 39-åringen etter 0-1-tapet.

Spissveteranen vant både Ligacupen og Europa League i løpet av sine to sesonger på Old Trafford.

Simen Stamsø-Møller mener at nettopp Manchester United er favoritter til å vinne årets turnering. Mye av grunnen til det er at Paul Pogba er tilbake.

– Det er akkurat det United trenger. De andre nøkkelspillerne virker slitne nå. Han kan være forskjellen på suksess og ikke. United er klare favoritter til å vinne Europa League nå, sier TV 2-eksperten.

United-manager Ole Gunnar Solskjær erkjenner likevel at det er tøff konkurranse om å vinne turneringen.

– Det er mange gode lag igjen. Vi må være på topp når vi spiller. Alt kan skje. Sånn er det med cupturneringer. Vi er videre og vi har selvtillit.

I kvartfinalen kan følgende lag trekkes: Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, Roma, Slavia Praha, Villarreal og Ajax.

Kvartfinalene i både Europa League og Champions League trekkes fredag. Begge trekningene kan du se på TV 2 Sport 1 og Sumo fra kl. 12.

Relatert