Zuccarello med Wilds 4.000. mål i historien

Målvakt Kaapo Kahkonen hadde hele 31 redninger og holdt buret rent da Minnesota Wild slo Arizona Coyotes 3–0. Mats Zuccarello scoret det andre av Wilds mål.

VANT MED HISTORISK SCORING: Mats Zuccarello feirer seieren over Arizona Coyotes sammen med keeper Kaapo Kahkonen. Foto: Hannah Foslien

Lagets finske målvakt Kaapo Kahkonen hadde hele 31 redninger og holdt buret rent i kampen.

Ifølge NHLs sider var dette Wilds mål nummer 4000. For nordmannen var dette det 134. målet i NHLs grunnspill i karrieren. Zuccarello står også bokførst med 15 mål i sluttspillet.

Det var Oslo-mannens femte mål i hans 16. kamp for sesongen. Han har også tegnet seg for 14 målgivende pasninger etter at han var tilbake på isen i februar.

Målet kom ved et håndleddsskudd etter drøyt to minutter i tredje periode. Ryan Hartman og Jared Spurgeon sto for de andre målene i kampen.

Etter seieren ligger Minnesota Wild bare to poeng bak lederlaget Vegas Golden Knights i den vestlige serien, men med en kamp mer spilt.

Neste kamp for Wild er borte mot Coloraco Avalanche torsdag lokal tid.