NY KONTRAKT: Ángel Di María har nettopp skrevet under en ny kontrakt for Paris Saint-Germain.
NY KONTRAKT: Ángel Di María har nettopp skrevet under en ny kontrakt for Paris Saint-Germain. Foto: Francois Mori

Stjernen dro midt under kamp – familien utsatt for brutalt ran

Ángel Di María måtte haste hjem etter uhyggelig melding.

Ángel Di María spilte 62 minutter for Paris Saint-Germain mot Nantes søndag kveld. Da argentineren ble byttet la trener Mauricio Pochettino armen rundt ham og slo følge med sin landsmann inn i garderoben.

Pochettino dukket opp igjen halvannet minutt senere, men Di Maria var ikke å se. Han hadde forlatt stadion i hui og hast.

Like før byttet ble sportsdirektør Leonardo observert på tribunen mens han var på mobilen. Avisen Le Parisien melder at brasilianeren skal ha bedt Pochettino om å bytte ut Di María umiddelbart.

Ifølge nettstedet Get French Football bekrefter PSG nå at Di Marías hjem ble ranet med familien til stede under kampen. Det samme skal også ha skjedd med Marquinhos' foreldre.

Ifølge den franske mediekanalen RMC skal det ha vært snakk om et svært brutalt ran. Den franske avisen Le Figaro skriver at ranet beskrives av politiet som «ekstremt voldelig», og at både ruter og gjenstander inne i huset ble knust mens flere av Di Marías familiemedlemmer og barn var tilstede. Avisen melder at ranet etterlot ofrene i en nærmest sjokktilstand.

Kilder forteller til ESPN PSG-stjernens familie ble holdt som gisler mens ranet pågikk. Politiet opplyser at de har satt store ressurser inn i etterforskningen, og ser svært alvorlig på saken. Foreløpig er imidlertid ingen gjerningsmenn pågrepet.

PSG tapte overraskende 1-2 mot bunnlaget Nantes, og Pochettino gikk langt i å forklare sjokktapet med den alvorlige situasjonen som utspilte seg utenfor banen.

– Det er hendelser utenom fotball som også forklarer andreomgangen. Det er ikke en unnskyldning, men det tappet oss for energi. I pausen pratet vi om ting som ikke handlet om fotball, sier Pochettino.

Paris Saint-Germain har hatt et vedvarende problem med at spillene får hjemme sine ranet. I februar skjedde det med spissen Mauro Icardi, skriver RMC.

Di María har også opplevd å få hjemmet sitt ranet tidligere. Det skjedde i 2015 da han var i Manchester United og skal ha vært en av årsakene til at argentineren forlot klubben.

Relatert