Sjefen om brennhet Sørloth: – Alltid sagt han er en kvalitetsspiller

Leipzig-trener Julian Nagelsmann hyller Alexander Sørloth foran Champions League-møtet med Liverpool. Han mener nordmannen har trengt tid på å lykkes i klubben.

Etter en tung innledning har Sørloths Leipzig-karriere skutt fart den siste tiden. Lørdag scoret trønderen, og bidro i tillegg med en målgivende pasning, da Freiburg ble slått 3-0 i Bundesliga.

Se Sørloths scoring og assist mot Freiburg i Sportsnyhetene øverst på siden!

Dermed har den norske landslagsprofilen gjort tre mål på like mange kamper den siste drøye uken.

Trener Nagelsmann liker naturlig nok godt det han har sett av den tidligere Tyrkia-proffen.

– Han gjør det bra nå. Jeg har alltid sagt at han er en kvalitetsspiller, men han trenger litt tid. Alt dette, kombinert med litt trening for nykommere, er ikke så enkelt, sier han ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA.

HAR TROEN: Trener Julian Nagelsmann liker det han ser av Alexander Sørloth.
HAR TROEN: Trener Julian Nagelsmann liker det han ser av Alexander Sørloth. Foto: Annegret Hilse

Onsdag skal Sørloth forsøke å bidra til at Leipzig sikrer seg plass i kvartfinalen i Champions League. Oppgaven er imidlertid vanskelig. Det første åttedelsfinale-oppgjøret mot Liverpool endte med 0-2-tap.

Akkurat som den første kampen skal onsdagens kamp spilles i Budapest. Bakgrunnen er strenge britiske og tyske innreise-restriksjoner.

TV 2 sender tirsdag Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund mot Sevilla, mens onsdagens TV 2-kamp er mellom PSG og Barcelona.

(©NTB)

Relatert