SNAKKER UT: Den verdenskjente talkshowverten Oprah Winfrey forteller om intervjuet med hertuginne Meghan og prins Harry.
SNAKKER UT: Den verdenskjente talkshowverten Oprah Winfrey forteller om intervjuet med hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: [KENA BETANCUR, DANIEL LEAL-OLIVAS]

OPRAH WINFREY:

Dronningen og prins Phillip var ikke en del av samtalen om Archies hudfarge

GOD KVELD NORGE (TV 2): Gjennom Oprah Winfrey ønsker prins Harry å understreke at verken dronningen eller prins Philip kommenterte hudfargen til sønnen.

Natt til mandag norsk tid ble Oprah Winfrey (67) sitt intervju med hertuginnen av Sussex, Meghan (39), og prins Harry (36) vist på amerikanske tv-skjermer.

Mandag morgen gjestet Winfrey selv programmet «CBS This Morning», hvor det ble vist usette klipp fra intervjuet og hvor talkshowverten beskrev sin opplevelse rundt det hele.

Under intervjuet er det også én ting hun ønsker å understreke på vegne av prins Harry.

For det var spesielt én uttalelse fra paret under nattens intervju som sjokkerte mange.

Medlemmer av den britiske kongefamilien skal nemlig ha vært bekymret for hvor mørk hud det første barnet til Meghan og Harry, Archie, ville få.

I et nytt klipp nekter prins Harry å røpe hvem som tok opp hudfargen til Archie og nøyaktig hva som ble sagt. Han forteller imidlertid at rasisme i Storbritannia var en stor grunn til at de valgte å forlate kongehuset.

Under intervjuet med CBS forteller Winfrey at verken dronning Elizabeth (94) eller prins Philip (99) var en del av samtalen om Archies hudfarge. Winfrey forteller videre at det var viktig for prins Harry å få fram dette.

Videre forteller Winfrey at hun heller ikke fikk noen navn på hvem som kom med denne uttalelsen, selv etter kameraene var skrudd av.

TV 2 og God kveld Norge fulgte sendingen i natt, og skrev flere artikler. Det kom blant annet frem at hertuginnen følte seg så ensom og avstengt fra virkeligheten, at hun ble dypt deprimert.

NB! Intervjuet med Winfrey viser Meghan og prins Harrys side av historien. Det britiske kongehuset har i skrivende stund ikke uttalt seg etter at intervjuet ble sluppet.

Relatert