Golden Brann460
Golden Brann460

Golden Goal trener Brann

Henrik og Johan har vært på Gran Canaria, der de tok over treningen for Brann. Det ble en både knallhard, og veldig myk opplevelse for bergenserne.

I denne ukens Golden Goal prøver Henrik og Johan som fotballtrenere. De drar til Gran Canaria, og der de overtar Mons Ivar Mjeldes jobb som trener i Brann. Dette gir de to fotballidiotene en gylden mulighet til å teste ut både knallharde og eksepsjonelt myke treningsmetoder.

- Vi ble tatt godt i mot av Brannspillerne. Jeg tror de var så drita lei Mons Ivar Mjelde, at de var super glade for å få besøk av oss, sier reservetrener Johan Golden.

Konkurranse: Vinn Golden Goal-effekter

-  Det var meget artig å prøve ut nye og spenstige taktikker på fotballbanen, som alle mann i angrep, og alle mann i forsvar.

Johan får også besøk av Norges eneste kvinnelige proffbokser, Cecilia Brækhus. Dessuten er Ski-VM i full gang, og hvis du er usikker på hva som er din gren foran mesterskapet, hjelper vi deg å velge mellom hopp eller langrenn.

Bli publikum: Få gratis billetter

I ukens kåring ser vi nærmere på hva som skjer når dyr blander seg inn i idrettsarrangementer.

Hvordan Brann-spillerne taklet det nye treningsopplegget, kan du se i Golden Goal tirsdag på TV 2 Zebra og onsdag på TV 2.

Me: Bli med i Golden Goals fanklubb

Se "Golden Goal ” på TV 2 Zebra tirsdag 27. februar kl. 22:30.