Pizzasnurrer

Porsjonspizza for store og små

Varm væsken til 37 O c, ”fingervarm”.
Rør gjæren ut i litt av væsken, tilsett resten av væsken, salt, sukker og mel.
Tørrgjær tilsettes sammen med hvetemelet.
Arbeid sammen til den en smidig deig.
Dekk bakebollen med plast og sett deigen til heving i ca. 40 min.

Ta deigen ut på et melet bakebord og del den i to.
Kjevle hver del ut til avlange leiver, pensle med olivenolje og bre utover pizzasaus.
Dryss over strimler av skinke og halvparten av den revne osten og dryss over krydder.
Rull sammen fra langsiden og skjær i skiver og sett på bakepapirkledt stekebrett.
Dryss med resten av osten.
Dekk med et klede og la pizzasnurrene etterheve i ca. 30 min.
Stek i varm stekeovn 225 O c i 12-14 min, på midterste rille.