Småmat

Fingermat til "sprudlene" drikke

Sprøstekt bacon med svisker
Surr baconskiver rundt stenfrie svisker. Fest med en cocktailpinne og stek i panne til baconet er sprøtt.

Smakfull ost og svisker
Rull lagret Jarlsberg rundt stenfrie svisker . Fest med en cocktailpinne.

Se mer her del 2

305946

Små rømme og lakse fylte tarteletter (små buttedeigsreder)
Smak til rømme med gressløk, sitronsaft salt og sukker.
Gressløk kan ev byttes ut med revet pepperrot.
Legg en liten teskje i hver tartelett og legg over strimler av røkt laks eller ørret og rogn.

Sherrytomater med mozzarella
Stikk sherrytomater, blad av basilikum og små mozzarellakuler på cocktailpinner.

Spekeskinke og grissini ( lang tynne spør italienske brød)
Surr spekeskinke rundt grissini.

Spekeskinke og ridderrost
Rull spekeskinke rundt en bit ridderrost og tre på cocktailpinne.

Se mer her del 3

305947

Sprø ostesnacks
Riv opp ost med god smak, legg i spiseskjestore hauger på et stekbrett kledet med bakapapir.
Stek i stekeovn ved 225 oC til osten er smeltet og blitt sprø tynne kjeks.

Ellers:

Del opp frukt i biter og legg i skåler

Nøtter i skåler