Småmat
Fingermat til "sprudlene" drikke
Sprøstekt bacon med svisker
Surr baconskiver rundt stenfrie svisker. Fest med en cocktailpinne og stek i
panne til baconet er sprøtt.
Smakfull ost og svisker
Rull lagret Jarlsberg rundt stenfrie svisker . Fest med en cocktailpinne.
Se mer her del 2
Små rømme og lakse fylte tarteletter (små buttedeigsreder)
Smak til rømme med gressløk, sitronsaft salt og sukker.
Gressløk kan ev byttes ut med revet pepperrot.
Legg en liten teskje i hver tartelett og legg over strimler av røkt laks
eller ørret og rogn.
Sherrytomater med mozzarella
Stikk sherrytomater, blad av basilikum og små mozzarellakuler på
cocktailpinner.
Spekeskinke og grissini ( lang tynne spør italienske brød)
Surr spekeskinke rundt grissini.
Spekeskinke og ridderrost
Rull spekeskinke rundt en bit ridderrost og tre på cocktailpinne.
Se mer her del 3
Sprø ostesnacks
Riv opp ost med god smak, legg i spiseskjestore hauger på et stekbrett kledet
med bakapapir.
Stek i stekeovn ved 225 oC til osten er smeltet og blitt sprø tynne kjeks.
Ellers:
Del opp frukt i biter og legg i skåler
Nøtter i skåler