Kyllingburger

Serveres med pesto crostini

Kyllingburger:

Elt sammen kvernet kyllingkjøttdeig, salt, pepper og vann.
Tilsett oregano, hvitløk, oliven, paprika og rødløk og elt godt sammen.
Form til 4 burgere og stek i olje i stekepanne.
Lag pesto, se egen oppskrift.
Rist eller stek i panne skiver av surdeigsbrød , smør på pesto, legg over skiver av tomat , burgere og topp med parmesan og rucolasalat vendt i litt olje og balsamico eddik.
Server med hvitløkmajones.

Pesto

Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne til de er gylne uten å bli stekt.
Legg basilikumbladene, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding.
Spe med olje i en tynn stråle.
Tilsett revet ost helt til slutt.
Smak til med salt.

Tips: Pesto kan oppbevares i kjøleskapet i et tett glass 2-3 dager. Pesto smaker godt til pasta.

Se mer her:

305689