Tortellini med pesto

Og fargerike grønnsaker!

Begynn med å lage pesto.
Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne til de er gylne uten å bli brune.
Legg basilikumblader, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding.
Spe med olje i en tynn stråle.
Tilsett revet ost og smak til med salt.

Skyll og del brokkoli i buketter og kok i lettsaltet vann i 2-3 min.
Tilsett sukkererter og vårløk i biter og la dem trekke med det siste minuttet.
Avkjøl grønnsakene i kaldt vann, la vannet renne godt av.

Kok tortellini etter anvisning på pakken.
Hell av kokevannet.
Del tomater i to og vend inn i godt avrent tortellini sammen med grønnsakene.
Tilsett pesto og vend lett om.
Dryss over revet parmesan og ristede gresskarkjerner eller pinjekjerner.

Tips: Pesto kan oppbevares i kjøleskapet i et tett glass 2-3 dager.

Du kan få kjøpt pesto på glass i butikken, men den beste lager du selv.

Her ser du mer:

304395