For ekte mannfolk

Er du lei av skjønnhets og interiørtips, sexspalter med fokus på kvinnen, unisex og metrosex? Se "Manshow"!

Er du lei av skjønnhets og interiørtips, sexspalter med fokus på kvinnen, unisex og metrosex? Er du drittlei av Magne Hoset og andre jålete fotballspillere, eller av at Kristian Valen griner hos Skavlan, eller generelt av at gutter skal likne mest mulig på jenter?

Spyr du snart av "Shopaholic", "Grey's Anatomy" og "Skal vi danse"? Vi du ha sladden vekk og kvinnene tilbake til kjøkkenbenken? Misliker du feminine menn og synes du barn i dag blir puslete oppdratt? Misliker du at NRK putter ugler som Anne Grosvold og gladgutter som Per Sundnes på skjermen?

Synes du media gir altfor lite oppmerksomhet til ordentlige menn som Rune Rudberg, Martin Schancke, Porno Hagen og Ole Klemetsen?

Hvis du kan svare ja på noe av dette, og samtidig har sansen for bayer, glamourmodeller og tanken om at kjerringene snart skal returnere til sin naturlige plass ved oppvaskkummen ... Har du i tillegg lyst til å høre hva Martin Schanche mener om samfunnsutviklinga – helt uten sjølsensur?

Se promo for "Man Show" her!

Da finner du frem en "sixpack" og en "påsa" potetgull og rigger deg til foran TV´n mandager klokka 22.30 - på TV2 Zebra.