(Foto: Svein Bringsdal)
(Foto: Svein Bringsdal)

Uvirkelig ærlig om menn

"Man Show", programmet som hyller mannen for den han er.

- Er du lei av skjønnhets- og interiørtips, sexspalter med fokus på kvinnen, unisex og metrosex? Er du dritlei av Magne Hoset og andre jålete fotballspillere, eller av at Kristian Valen griner hos Skavlan, eller generelt av at gutter skal likne mest mulig på jenter. Vi du ha sladden vekk og kvinnene tilbake til kjøkkenbenken. Misliker du feminine menn og synes du barn i dag blir puslete oppdratt, misliker du at NRK putter ugler som Anne Grosvold, og gladgutter som Per Sundnes på skjermen. Synes du media gir altfor lite oppmerksomhet til ordentlige menn som Rune Rudberg, Martin Schancke, Porno Hagen og Ole Klemetsen, sier Håvard Lilleheie.

TV 2 Zebras nye humorprogram "Man Show", er i følge programleder Håvard Lilleheie et program for ekte mannfolk, på mannfolks premisser.

- Et ekte mannfolk barberer ikke kroppshår, han tåler å være litt svett på balla og i rompa uten å bli stressa av det. Han er en gladgutt, han driver ikke og fjoller seg og jåler seg til og later som han er noe annet enn det han er. Hvis han liker damer, så sier han det rett ut, Vi skal lage et program 100 prosent på mannens premisser. Det er nesten uvirkelig ærlig forklarer Lilleheie entusiastisk.

- Først og fremst skal dette handle om menn. Og når jeg sier menn, så mener jeg McGyver, Martin Schanche, Vinnie Jones, Chuch Norris. Kort sagt alle som er stolt over å være mann.

Lilleheie lover også mange pene jenter i bikini, men understreker at de i minst like stor grad er ute etter jenter som er blide, og som kan by på seg selv på en raus måte.

Håvard Lilleheie er bekymret for hvordan mannsrollen er i ferd med å utvikle seg i dagens samfunn. Han mener vi lever i en forstillelsens tid, der folk later som de liker ting de egentlig ikke gjør.

- Nasjonen tørster etter sannheten, og det skal de få i "Man Show"! På noen områder er for eksempel mannen i ferd med å bli en taper. Det er tungt å måtte si det, men dette gjelder spesielt på den seksuelle arena. En jente som har en dildo i skuffen blir sett på som kul og moderne, men blåser du opp dukka di blir du sett på som en taper. Denne diskrimineringen tenker vi i "Man Show" å gjøre noe med, avslutter programleder Lilleheie.

Har du lyst til å høre hva Martin Schanche mener om samfunnsutviklinga – helt uten sjølsensur? Da finner du frem en sixpack og en påsa potetgull, og rigger deg til foran TV´n klokka 22.30

Se "Manshow" på TV 2 Zebra mandager kl. 22:25