Felles 460 ny
Felles 460 ny

Ungkar søker kjærlighet

Ønsker du en å dele livet med? Kanskje en av ungkarene i "Svigerdatter søkes" er den rette for deg?

Klikk her for å lese mer om ungkarene og se hvordan du kan skrive til dem!

I programmet "Svigerdatter søkes" skal åtte mødre hjelpe sine ungkarssønner med å finne en kjæreste. De har alle sammen det samme ønske: En søt og hyggelig jente, som kan være den ideelle svigerdatter.

Skriv til ungkarene

Selvfølgelig har sønnene et ord med i laget, men mødrene vil gi råd på veien om hvem de tror passer best som partner for sine sønner. Om sønnene faktisk vil følge mødrenes velmenende råd, eller gå sine egne veier, er et åpent spørsmål.

I kveldens program møter vi for første gang de åtte kandidatene og mødrene deres. Som i "Jakten på kjærligheten", skal jenter som ønsker å treffe en av deltakerne, ta kontakt via brev. .

Sjarmerende

Programleder Hedda Kise lover TV-seerne en hyggelig time foran skjermen. Hun tror seerne kommer til å smile og le sammen med de åtte guttene, som hun beskriver som morsomme, ærlige og sjarmerende.

- Jeg er i alle fall blitt sjarmert i senk. De åtte har det til felles er at de er lette å bli kjent med, og jeg føler at de på kort tid er blitt vennene mine. De er åpne, og sier de er klare for kjærligheten. Det er jeg helt overbevist om at de er.