Sliter med kjærligheten

Folk liker ikke norgesvennen John Legends nye sang. Vurder selv her.

(SIDE2:) Den første førsteplassen John Legend fikk var da han i fjor gikk til topps i Norge med debutalbumet «Get Lifted». I etterkant spilte han i Oslo tre ganger, og utvidet sin norske fanbase videre da han sjarmerte TV-seere som gjest i sofaen og på scenen hos Fredrik Skavlan.

Ohio-sangeren planlegger nå å gi ut sitt nye album «Once Again» i slutten av måneden, men platens første singel, kjærlighetslåten «Save Room», har fått en lunken mottakelse. Sangen ble levert til amerikansk radio allerede i juli, men 27-åringen ble satt i skyggen til fordel for en rekke yngre artister, og har fortsatt ikke kommet inn på hitlistene.

I følge Stress.no har amerikanske bransjefolk sagt at de ikke helt forstår singelen, og for å stimulere interessen har John Legend nå laget en musikkvideo til «Save Room», hvor han boller seg med flere forskjellige jenter.

Se videoen og hør hans nye sang!

Låten, som er skrevet og produsert av John Legend og will.i.am fra Black Eyed Peas, bruker deler av låten «Stormy» med den ungarske jazzartisten Gabor Szabo. «Once Again» skal etter planen slippes 24. oktober. Hans forrige utgivelse har solgt over tre millioner kopier og gitt ham tre Grammy-priser.