Vinn supre dvd-bokser

Flere flotte bokser med klassiske tv-serier slippes på dvd i disse dager. Avsluttet.

(SIDE2): Både «Rome», «Lost - sesong 2» og ikke minst «Det var en gang et menneske» er nå tilgjengelig på dvd, og dette er bokser de fleste burde ha i dvd-samlingen sin.

Rome
«Rome» er en kvalitetsserie som tar oss med tilbake til da Roma var verdens rikeste by. Serien handler om den turbulente epoken da republikken bukket under og et imperium ble født. Makt, personlig konkurranse, slaver, svik og kjærlighet er temaer som gjør dette til en svært severdig tv-serie.

Ti timer med seks disker og et lekkert hefte med navn, profiler og viktig historisk informasjon og mye mer er det du får med denne utgivelsen.

Lost
«Lost - sesong 2» er fortsettelsen av den uhyre spennende førstesesongen. Den første sesongen sluttet med at Locke og Jack sprengte luken i den mystiske underjordiske bunkersen, men alt de så var en lang mørk gang. Nå får vi endelig fortsettelsen.

Nesten 17 timer over sju disker gjør dette til en verdifull boks nå som høstmørket senker seg.

«Det var en gang et menneske» er en klassiker uten sidestykke, og ble nylig kåret av Side2s lesere til å være den mest populære barne-tv serien gjennom tidene. Les saken her.

Vinn
Serien ble laget i 1978 og inneholdt 24 episoder. Alle episodene er fordelt over seks disker og varigheten er i overkant av 12 timer. Den første sesongen tar for seg menneskets opprinnelse og historie, og har de opprinnelige norske stemmene. Dette er nostalgi på boks.

Nå kan du vinne deg en av boksene. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet som har med den boksen du vil vinne å gjøre, og sende inn en mail med svaret, navnet ditt og adressen din.

Konkurransene er avsluttet og vinnerne får tilsendt premiene i posten denne uken. Vi gratulerer!