- Dørvakt voldtok tre kvinner

Da dørvakten kom hjem fra jobb, fant han kona naken i senga med en annen mann.

Ifølge tiltalen mot mannen endte det hele med at han banket opp kona og deretter voldtok henne.

Mannen som lå naken i senga, slapp fra hendelsen i mars i år uten skader.

- Voldtok tre kvinner
Den 30 år gamle mannen må i neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for flere voldtekter mot tre forskjellige kvinner.

Den første voldtekten fant ifølge tiltalen sted i mai 2004. Da skal mannen, som jobbet som dørvakt i Oslo, ha voldtatt kvinnen på et nachspiel i Oslo.

I desember 2005 skal han på nytt da voldtatt en kvinne i Oslo. Kvinnen skal ha blitt voldtatt to ganger på samme dag.

Den fjerde voldtekten stammer fra midten av mars i år da han kom hjem fra jobb og fant kona i senga med en annen mann.

- Utviklet et enormt sinne
Ifølge mannens advokat, Torkjell Solbø, nekter 30-åringen for å ha voldtatt kona denne kvelden i mars. Dørvakten innrømmer derimot å ha banket opp kona denne natten.

- Dette var klokken 03 på natta og min klient kom hjem fra jobb og fant sin nakne kone i seng med en annen mann. Dette var en mann som kona tidligere hadde hatt et forhold til, og som hun hadde et barn sammen med. I den forbindelse utvikler han et enormt sinne og utøver vold og slag mot henne, sier Solbø til Nettavisen.

Ifølge tiltalen skal han ha slått kona i hodet og kastet henne rundt i rommet.

Spetakkelet skal ha ført til at sønnen i huset våknet.

- Da sønnen våkner, tar min klient til besinnelse og setter seg derfor ned sammen med kona og ekskjæresten hennes. De snakker dette over. Deretter går min klient og legger seg, sier advokaten.

Ifølge Solbø skal kona kort tid etterpå ha kommet opp og lagt seg med mannen. Ifølge dørvakten har de deretter frivillig samleie.

Påtalemyndigheten er av en annen oppfatning. De mener mannen etter hendelsen gjennomførte to samleier med kona, og at hun på grunn av frykt ikke turte å motsette seg dette. Derfor er han tiltalt for voldtekt av kona.

Kan få forvaring
30-åringen er også tiltalt for flere andre voldsepisoder mot sin ekskone.

I forbindelse med rettsaken er påstand om forvaring på syv år forbehold nedlagt.

- Det er et signal om at vi ser særdeles alvorlig på saken. Her dreier deg seg om flere voldtekter, sier statsadvokat Geir Evanger til Nettavisen.

Fikk DNA-treff
Det var under etterforskningen av de to voldtektene i 2005 og voldtekten av kona i 2006, at politiet plutselig fikk DNA-treff på mannen på en voldtekt fra 2004.

- Jeg ble overrasket da voldtektssaken fra 2004 dukket opp på DNA-sjekken, men det viser også at systemet virker, sier Evanger.

Mannen har erkjent å hatt sex med kvinnen som hevder seg voldtatt i 2004, samt kvinnen som ble voldtatt to ganger i 2005.

- Men han hevder dette var frivillige samleier, sier advokat Solbø.

Den 30 år gamle dørvakten fra Afrika er nå skilt fra sin kone. Hans grunnlag for opphold er dermed borte.

- Han har aldri hatt noe ønske om å bli boende i Norge og det er derfor uproblematisk for ham om han etter at denne saken er avgjort vil bli sendt ut av Norge, sier advokat Torkjell Solbø til Nettavisen.

Det er satt av fem dager til trippelvoldtektssaken i Oslo tingrett.