Felles 460 ny
Felles 460 ny

På jakt etter en svigerdatter

Onsdag kveld presenterer Hedda Kise oss for åtte hjemmeboende ungkarer, som alle jakter etter noen å dele livet med.

I "Svigerdatter søkes" skal åtte mødre hjelpe sine ungkarssønner med å finne en kjæreste. De har alle sammen det samme ønske: En søt og hyggelig jente, som kan være den ideelle svigerdatter.

Selvfølgelig har sønnene et ord med i laget, men mødrene vil gi råd på veien om hvem de tror passer best som partner for sine sønner. Men om sønnene faktisk vil følge mødrenes velmenende råd, eller gå sine egne veier, er et åpent spørsmål.

I onsdagens program møter vi for første gang de åtte kandidatene og mødrene deres. Som i "Jakten på kjærligheten", skal jenter som ønsker å treffe en av deltakerne, ta kontakt via brev.

Programleder Hedda Kise lover TV-seerne en hyggelig time foran skjermen. Hun tror seerne kommer til smile og le sammen med de åtte guttene, som hun beskriver som morsomme, ærlige og sjarmerende.

- Jeg er i alle fall blitt sjarmert i senk. De åtte har det til felles er at de er lette å bli kjent med, og jeg føler at de på kort tid er blitt vennene mine. De er åpne, og sier de er klare for kjærligheten. Det er jeg helt overbevist at de er.

Se "Svigerdatter søkes" på TV 2 Zebra onsdag 4. oktober kl. 22:00