Seiburgere med pesto

Seiburgere Fisken og fløten bør være iskald. Fjern skinn og ben fra fiskefileten og del den i litt mindre biter. Kjør fisk og salt til en ¿halvgrov¿ masse i foodprocessor. Tilsett potetmel, pepper ,muskat og grovhakket løk og spe med fløte eller melk. Finsnittet gressløk eller vårløk tilsettes iden ferdige fiskefarsen. Form til burgere i stek i smør i middels varm panne. Server på en grov brødskive( gjerne ristet og smurt med pesto) med salat og grønnsaker. Brød kan byttes ut med poteter, kokte eller stekte. Pesto Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne til de er gylne uten å bli stekt. Legg urtebladene , pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding. Spe med olje i en tynn stråle. Tilsett revet ost helt til slutt. Smak til med salt. Tips: Pesto kan oppbevares i kjøleskapet i et tett glass 2-3 dager.