Pizza

Bland alle ingrediensene til en smidig deig. La deigen hvile under plast i 1 time. Del deigen i 4 deler og kjevle ut til tynne emner. Prikk med en gaffel og forstek de i på 250 grader i 4 min.

Tomatsaus: Fres hakket løk i litt olje, tilsett hakkede tomater og hvitløk. Ha i hermetiske tomater og krydder. Kok inn til ca halv mengde. Smak til med salt og pepper. For en sterkere variant kan du tilsette litt hakket chilli og mer hvitløk.

Montering av pizza: Ta en halvstekt pizzabunn og smør på ca 3 ss tomatsaus. Dryss på revet ost å ha på skinke og det du liker av grønnsaker eks tomater. Stek i 4¬-5 min på 250 grader. Server gjerne med salat til! Tips: Varier fyllet med følgende varianter: Stekte kyllingstrimler og ananas Pepperoni, basilikum og mozzarellaost Biffstrimler, tomat og jalapenjos Du kan godt bytte ut tomatsausen med Philadelfiaost