Fjellørret med eplesaus

Behold skinnet på filetene og plukk bort alle ben. Dryss med salt. Rens og skjær alle grønnsaker i tynne strimler (fyrstikktynne). Smør 4 doble ark aluminiumsfolie med smør. Legg grønnsaker, urter og fiskefileten med skinnsiden opp. Legg over et par klatter smør. Pakk sammen hver av pakkene. Pass på at skjøten kommer opp. Legg på stekebrett og sett i varm stekeovn, 175 oC i 10- 12 min. Server porsjonspakker med ørret sammen med nykokte poteter og eplesaus.

Eplesaus: Kok opp eplejuice, tilsett eple i terninger og la eplebitene trekke i eplejuice i 1-2 min til de er knapt møre. Ta opp epleterningene og kok eplejuice inn til det halve. Tilsett rømme eller crème fraiche og kok til sausen tykner. Tilsett de kokte epleterningene i sausen rett før servering. Smak til med salt, pepper og sukker.