Varm pastasalat med asparges og sjømat

Begynn med å lage dressingen. Kjør alle ingrediensene i en hurtighakker, til en grønn saus. Smak til med sitronsaft, salt , pepper og ev litt sukker hvis du bruker sennep ( ravigottesaus er søt nok i seg selv). La dressingen stå og trekke smak mens resten av ingrediensene til salaten gjøres klar.

Skrell og skjær av den groveste delen av aspargesstilken. Kok asparges i lettsaltet vann, tilsatt litt sukker. Kok i 4-5 min.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rens og hakk hvitløken. Varm olje i en stekepanne, tilsett hvitløk og kamskjell , scampi og ev kongekrabbe klør. Stek i 2-3 min, Kongekrabbe kan stekes 4-5 min. Dryss over litt salt.

Anrett pasta, asparges, og sjømat på en seng av salat. ”Ringle” over litt av dressingen og server resten ved siden av.