Fisk på grillen

Salat med dressing:

Pisk inn olivenoljen i appelsinjuicen, tilsett finhakket sjalottløk og basilikum. Smak til med salt og pepper

Mangosalsa:

Lag gjerne mangosalsaen i god tid før du skal spise, den blir bedre av å stå litt. Skjær hvitløk, chili og mango i små biter. Klem saften ut av 1 lime og hell dette over blandingen. Tilsett basilikum, smak til med salt, pepper og sukker. Dekk det til og sett det kjølig.

Asparges:

Knekk aspargesen nede ved stilken, og skrell den. Vend i olje, salt og pepper. Grillden i ca 3- 4 minutter rundt det hele, og server sammen med fisken

Potetspyd:

Kok potetene i lett saltet vann til de er nesten ferdige. Tre dem på grillpinnene og vend dem i olje, salt og pepper og dryss godt med urter over. Legg dem så på grillen og la dem grille til de er gyldne og sprø