Grillet svin indrefilet

Med soltørket tomat og spekeskinke:

Gni indrefileten inn med peppe

Finhakk basilikum og soltørkede tomater og bland sammen.

Legg skiver av spekeskinke , kant i kant på en fjøl. Legg over hakket soltørket tomat og basilikum og legg fileten over. Brett spekeskinkeskivene rundt fileten og rull den fast. Pensle med olje og grill over varm grill i 1-2 min på hver side. Legg fileten over på siden av grillen hvor det ikke er så varmt og grill under lokk til steketermometeret viser 65-68 oC. Skjær i skiver og server med potetsalat og en grønn salat og ev mangodressing.

Potetsalat:

Skjær poteter og epler i terninger og finsnitt vårløk. Bland alle ingrediensene til dressingen og vend inn poteter , epler og vårløk. Dryss over hakket gressløk.

Rens mango for skinn og stein og kjør mangokjøttet glatt i foodprocessor med sitronsaft. Bland inn finhakket chili og smak til med sitronsaft, sukker og ev litt salt. Sausen serveres kald.